Lär känna det norska bombnedslaget Lotte Ninja Fagerheim

Modeller

Norskan Lotte ”Ninja” Fagerheim är en av dom absolut största och populäraste modellerna som bloggar på Nordic Finest. Är man så populär som hon så blir man ju instinktivt nyfiken på vem det är och varför. Nu ska ni få veta lite mer om vem fröken Ninja är och varför hon är så populär märker ni själva när ni kollar in hennes hemsida.

 

Hur länge har du bloggat på Nordic Finest?

Det är ungefär två år nu, kanske längre. Jag får ofta erbjudanden från andra modellsidor, men dom överväger jag inte ens. Nordic Finest är en seriös sida och man får alltid betalt i tid

Har du upplevt något särskilt intressant eller extra roligt under din tid som bloggare på Nordic Finest?

Ja, jag har upptäckt att det finns folk som vill köpa allt från bilder på min rumpa till bilder på undersidan av mina skor, även om jag inte ens är med på bilden. Det fascinerar mig lite grann och jag gör så klart allt jag kan för att mina kunder ska få vad dom vill ha. Jag dömer ingen och har därför inga problem med att mina kunder berättar ärligt för mig vad dom är ute efter så att jag kan försöka uppfylla och lägga upp det till försäljning på bloggen/hemsidan.

Vad gör du när du inte bloggar?

Jag är en väldigt utåtriktad och social varelse som älskar att spendera tiden med vänner, dejting, träning och andra fysiska aktiviteter. Jag har tränat kampsport sedan jag var 13 år, bland annat Taekwondo där jag har svart bälte av andra dangraden. Det ska hända mycket i livet, varje dag. Jag spelar även Pokemon-Go och har nått level 40 på tre olika konton.

Troligtvis får jag samma ångest av att vara hungrig som en person med social fobi får av att vara i ett köpcenter

 

Har du några andra fritidsintressen?

Ja jag gillar ju fotografi, både att stå framför och bakom kameran och kommer ofta med egna idéer om hur bilderna ska vara, som jag berättar för mina fotografer. Tar jag inte sexiga bilder på min kropp så använder jag min katt som fotoobjekt och laddar upp bilderna på hennes egna instagram-sida @hvitninja. Jag gillar även att äta gott och hatar att vara hungrig. Troligtvis får jag samma ångest av att vara hungrig som en person med social fobi får av att vara i ett köpcenter. Jag tittar även på serier ibland, men aldrig ensam. Jag kan inte sitta ensam i soffan utan att hålla på med Snapchat eller besöka dejtingsidor.

Apropå serier, vad skrattar du åt på TV?

Jag har precis sett klart en norsk serie som heter ”Sida vid sida” för andra gången. Herregud vad rolig den är! Annars spenderar jag mer tid på att skratta åt mina egna snaps på min offentliga Snapchat ”Lotteninja” än att titta på TV. Förutom lite Netflix och chill om jag har en date, vilket jag ofta har. Jag föredrar att vara social som sagt.

Vad vill du att man ska få för intryck av dig och vilka tre ord skulle du beskriva din stil med?

Som en sexig och självständig kvinna, vilket jag tycker att jag lyckas rätt bra med.

Lättklädd, sexig och bekväm.

Då och då händer det att jag träffar någon som är ser riktigt bra ut men det är mera regel än undantag att det blir någon som ingen av mina väninnor tycker är snygg

 

Vad tycker du är sexigt hos en man?

Det som oftast charmar mig är först och främst personlighet och utstrålning. Då och då händer det att jag träffar någon som är ser riktigt bra ut men det är mera regel än undantag att det blir någon som ingen av mina väninnor tycker är snygg. Men det spelar ingen roll om det finns kemi och om jag har riktigt kul med den personen. En sexig blick är också något jag lägger märke till.

Vilket är det sexigaste plagget i din garderob?

Jag har en hel garderob som enbart innehåller kläder till min sexiga-Snapchat, så det är svårt att säga. Kanske en genomskinlig catsuit som jag gillar väldigt mycket.

Har du någon särskild fetisch?

Att duscha med kläder på mig. Jag känner mig så sexig när dom blir genomskinliga och lägger sig tätt emot min kropp.

Har du några skönhetsprodukter som är favoriter?

Highlighter (jag har fem olika och kan aldrig välja bara en). Jag är beroende av Essential Cleansing Solution från Dermalogica som jag har använt sedan jag var 15 år. Jag använder den till att ta bort smink, intimrakning eller om huden är torr någonstans. Och äppelfiber, även om det inte är en skönhetsprodukt.

 

Tack så mycket Lotte. Ta och spana in hennes hemsida så får ni nog se varför hon går hem i stugorna hos folket.Föregående inlägg

Fetischfotograf Magnus

Nästa inlägg

In the Spotlight - Amina Axelsson
Läs Story

Fetischfotograf Magnus

Har man varit fotograf en längre tid så brukar man i regel ha en hel del erfarenheter och intressanta upplevelser i bagaget. Särskilt...

December 13, 2018